Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume #2 – Aventuri la conacul suferinței

Nu de foarte mult timp am început să îi iau Maiei cărți și de la Editura Corint Junior și mă bucur foarte mult că am luat această decizie. Cărțile sunt de calitate. Au ilustrații frumoase și povești interesante. În plus, au prețuri accesibile și mai mereu reduceri. Orice părinte apreciază acest lucru, nu-i așa? Dacă nu mă credeți pe cuvânt, aruncați aici o privire. Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume – Aventuri la conacul suferinței de Anna Wilson, are formatul 13 x 20 cm. Are 180 de pagini și a apărut de curând, în 2019.

După ce Maia a citit primul volum al seriei, despre care v-am vorbit deja luna trecută aici, și-a dorit și volumul doi. E de înțeles! Vlad este un vampir nepriceput, dar simpatic. Întâmplările prin care el și cei dragi lui trec, sunt deopotrivă interesante și amuzante. De asemenea, faptul că ilustrațiile sunt atât de reușite, oferă un mare plus cărții. Nu știu cum sunt copiii voștri de opt ani, dar Maia încă apreciază ilustrațiile. Parcă citește mult mai ușor cărțile care nu au doar text pe pagini.

vlad cel mai nepriceput vampir din lume , volumul 2

Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume – Aventuri la conacul suferinței a fost la fel de apreciat ca și primul volum din serie. De aceea Maia mă întreabă dacă va mai apărea încă un volum. Sincer, și eu sper ca acest lucru să se întâmple. Știu cum e să te atașezi de o serie. Deși prefer cărțile de sine stătătoare, Outlander de Diana Gabaldon dă dependență.

Maia povestește cartea pentru copii Vlad, cel mai nepriceput vampir din lume – Aventuri la conacul suferinței de Anna Wilson, al doilea volum al seriei.

Vă invit să o urmăriți pe Maia, în video-ul de mai jos, cum vă dă câteva detalii despre acțiunea cărții, dar nu înainte să că spun că aici găsiți seria și că poate fi un cadou inspirat de pus sub brad sau în ghetuțe.

You may also like...

12 Responses

 1. Silvia spune:

  Bravo Maia ești o fetiță cuminte are citește mult !!!

 2. Dana spune:

  Simpatic Vlad ăsta, aș citi si eu! :))
  Iar Maia, minunată, ca întotdeauna!❤

 3. Ce fetita scumpa ai! Si cum povesteste! Sa-ti traiasca!

 4. Ioana Margineanu spune:

  Sa stii ca o sa o cumpar si eu pentru Patrick. Chiar nu stiam ce sa ii iau de Mos Nicolae: Multumesc!

 5. Sincera sa fiu si eu as vrea sa o citesc ca uneori ma blochez pe carti mai grele.

 6. Mihaela Curea spune:

  Cât de simpatica e! Sigur si povestea este minunata.

 7. Cred ca Maia a fost tare incantata de poveste.

 8. Trebuie sa ii iau si Amirei volumul 2. E tare simpatica Maia.

 9. Foarte interesant! Am sa le recomand si eu parintilor elevilor mei! Sper sa fie tot la fel de incantati ca mine! :*

 10. Rokolla spune:

  Ador carticelele astea pentru copii. Mi-as dori sa am si eu fetita mea sa citeasca atat de mult cand va fi mai maricica

 11. Mihaela spune:

  Asa de frumos arata cartea asta incat as citi-o si eu. Dragos din pacate e mult mai atras de jocuri pe consola decat de carti, dar sper sa ii placa si lui cateva. O sa cumpar seria asta oricum si daca nu ii place, o donez.

 1. 14 ianuarie 2020

  […] vor stârni interesul celor mici. Cartea acesta are formatul 16,5 X 23 cm și 37 de pagini. Maia s-a arătat tare încântată de ea și abia așteaptă momentul să își acorde steluțele, pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *