Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși

Uitându-mă printre cărțile copiilor, mi-am dat seama că mai avem o carte pentru copii foarte interesantă, de la Editura ALL, despre care nu v-am vorbit încă. Așadar, astăzi vă voi vorbi puțin despre Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși. O carte perfectă pentru copiii curioși, mai ales în această perioadă când #stamacasă și au mai mult timp să își pună întrebări și să adune cunoștințe.

Această carte se adresează copiilor din primii ani de școală, care sunt extrem de curioși și mai mereu caută un răspuns la o nouă întrebare.

vreau sa stiu totul

Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși – carte pentru copii

Cartea Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși este împărțită în partu secțiuni: Eu!, Familia mea!, Acesta este mersul vietii…, Lumea se învârte și se învârte… . În aceste capitole, copiii vor găsi răspunsuri la întrebările care le trec prin minte și care ne pot da nouă, adulților, bătăi de cap. Nu e ca și cum nu știm răspunsurile pe care ei le caută, dar de multe ori nu știm cum să le formulăm de înțelesul lor. De asemenea, fie că recunoaștem sau nu, avem și noi nevoie de câteva clipe libere. Așadar, atunci când apare câte o întrebare de genul acesta, putem îndruma copilul să caute singur răspunsul. Apoi, să fixăm pe mai târziu o discuție pe subiectul respectiv.

O astfel de carte ne poate scoate de multe ori din încurcătură. Poate fi o adevărată sursă de cunoaștere pentru micul curios al familiei.

Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși este cartonată, are formatul 20,5 x 25 cm și 128 de pagini. De asemenea, este înfrumusețată cu diferite ilustrații inspirate, atrăgătoare.

Cartea poate fi comandată de aici. Eu zic să profitați acum, dacă vă tentează cartea, deoarece are o reducere substanțială și poate aduce mare bucurie celui mic.

You may also like...

16 Responses

 1. Gratiela Vlad spune:

  O carte foarte draguta! O avem si noi si chiar m-a salvat de multe dureri de cap :)))

 2. Eva Anca spune:

  Ce frumoasa pare! Multumim pentru recomandarea utila!

 3. anasylvi spune:

  Sunt foarte bune aceste carti, in general ii fascineaza pe toti, chiar si pe cei mai putin iubitori ai cititului. Chiar si noua, adultilor, ne place sa le rasfoim, sa recunoastem!

 4. Stan Bianca spune:

  Pare o carte de copii foarte utilă

 5. Oana spune:

  Foarte utila aceasta carte pentru cei mici.

 6. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Foaete bună recomandare! O voi cumpăra și eu cu siguranță pentru băieții mei!

 7. Carmen Alexa spune:

  Mulțumesc mult pentru recomandare. Chiar căutam o astfel de carte pentru ai mei copii

 8. Minunata carte si utila, e luat in calcul drept cadou de Iepuraș.

 9. Cred ca ar fi utila cartea pentru nepoțica mea, este la vârsta potrivită pentru a învața lucruri noi.

 10. Dana spune:

  Pare o carte tare utilă, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

 11. Mi ar fi placut si mie o astfel de carte pe vremea cand eram copil

 12. Pare interesanta. Astept salariu sotului, scad facurile, rata, necesarul urgent si apoi vedem ce ramane. Dar oricum imi prezinta interes.

 13. Ana Maria B spune:

  Eu încă sunt la perioada “de ce”. Încă nu am ajuns la perioada “întrebărilor existențiale”. Cred ca îmi va fi utila o astfel de carte.

 14. Paula Ion spune:

  Mi-am notat-o. Pare foarte interesanta si cred ca le-ar fi utila si pustilor mei.

 15. Si noi o avem. Chiar e tare interesanta pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *