Bobo Puidesomn – Aventuri pentru copii #1 și #2

Cred că vă aduceți aminte că, nu de foarte mult timp, v-am arătat pe rețelele de socializare ce cărți frumoase au primit copiii mei, de la Editura Paralela 45. Despre o parte dintre ele v-am vorbit deja, despre alte câteva urmează zilele acestea. Astăzi m-am gândit să vă prezint două cărți frumoase foc, potrivite pentru copilașii cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani. Albert iubește mult cărticelele acestea două, din seria Bobo Puidesomn și sunt sigură că orice copil din categoria lui de vârstă ar face-o.

Albert are primele două povești ale seriei Bobo Puidesomn, care este formată din șapte cărticele simpatice și atractive. Atât Picnic în parc, cât și Piratul sunt superbe. Sunt atractive și construite perfect pentru a fi înțelese de micuții cititori curioși. Au coperțile cartonate, lucru care le oferă rezistență. De asemenea, ilustrațiile sunt explicite și frumos realizate. Textele sunt scurte și la obiect, exact cum trebuie să fie, pentru a fi înțelese de copilașii atât de mici.

bob puidesomn ,carte pentru copii mici, carte ilustrata

Legat de text, mi-a plăcut mult și faptul că sunt integrate și unele întrebări, care ne pot ajuta să verificăm cât de atent este copilul. Bineînțeles, acest lucru îl putem aplica copiilor mai mărișori, de 3 ani, aș zice eu. Fiecare carte este împărțită pe capitole și are 124 de pagini pline de aventură și noi cunoștințe.

Picnic în parc – Bobo Puidesomn de Markus Osterwalder

În Bobo Puidesomn – Picnic în parc, Bobo are parte de o mulțime de aventuri. Bobo merge la grădina zoologică, unde vede o mulțime de animale minunate. Bobo merge la cumpărături, ajunge chiar și la medic. Tot în această cărticică, Bobo se distrează cu un cățel, merge la plajă, își petrece un timp cu bona și, bineînțeles, are parte de un picnic în parc.

Această cărticică se poate comanda de aici, iar acum are și reducere.

Piratul de Markus Osterwalder

piratul, carte pentru copii mici

Și în acest volum, Bobo este foarte activ. Începe prin a-și face un bârlog, apoi face gimnastică și pregătește micul dejun. Își sărbătorește ziua de naștere, se bucură de înghețată, primește musafiri și devine un pirat simpatic.

La fel ca și Picnic în parc, Piratul se bucură de reducere pe site-ul Editurii Paralela 45.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce dragute sunt! Sa va bucurati de ele! Iar Albert este leit cu Maia. 😀

 2. Loredana Maria spune:

  Foarte frumoase aceste cărți să se bucure de ele

 3. Simona Banica spune:

  Foarte interesante!

 4. Dana spune:

  Ce drăguțe sunt! Cu siguranță imaginile frumoase i-au atras atenția lui Albert.

 5. Catalina Coman spune:

  Ce simpatice sunt cărticelele astea doua! Cred si eu ca e incantat micul poznas.

 1. 27 mai 2020

  […] la Editura Paralela 45 a apărut și seria Vulcanii. Maia a citit cu drag primele două volume și s-a declarat […]

 2. 16 iunie 2020

  […] Bobo Puidesomn. În colet am avut și două cărticele pentru copii mici (0-2 ani), din această serie. Mai multe detalii despre ele găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *