Cartea lunii iulie

A venit momentul să vă prezint cărțile care mi-au trecut prin mână în luna iulie, dar și momentul să vă spun care mi-a plăcut cel mai mult dintre ele. Sau, mai bine zis, care a avut un impact mai puternic asupra mea, care mi-a rămas în minte pentru mai mult timp. Fiind cărți din genuri diferite, nu pot să spun că aia a fost mai bună ca cealaltă… Cartea lunii o aleg în funcție de modul în care m-a făcut să mă simt, de cât timp m-am gândit la ea după ce am terminat-o.

Nici luna trecută nu am citit foarte mult. Se pare că pur și simplu nu reușesc să îmi fac mai mult timp pentru citit. E de înțeles, nu mă plâng, mă bucur de cât timp am 🙂 .

cartea lunii iulie 2020

Lista cărților citite în luna iulie 2020

Una dintre cărțile care și-a petrecut o perioadă de timp pe noptiera mea, a fost Sodoma – o carte de non-ficțiune, apărută la Editura RAO, despre care v-am vorbit aici.

O altă carte care mi-a umplut timpul liber în luna iulie, este Privighetoarea. Cartea a apărut la Editura Litera, iar eu mi-am luat-o de pe Libris. Recenzia cărții Privighetoarea de Kristin Hannah se poate citi aici.

Ragdoll. Ultima ta zi a venit tot de la Libris.ro și v-am prezentat-o aici de curând.

Spune-mi că mă iubești aparține genului Historical-Romance și a fost cartea relaxantă a lunii. Îmi place genul acesta, mă relaxează și mă binedispune. Tot îmi spun că îmi fac timp să citesc mai des astfel de cărți, dar încă nu îmi iese. Curând vă vorbesc despre ea.

Ultimul oaspete mi-a fost oferită de Editura Corint și mi-a plăcut foarte tare. Este un thriller pe placul meu! Mai multe detalii găsiți în recenzie, adică aici.

Cartea lunii iulie

Deși fiecare carte mi-a plăcut în felul ei, cel mai mult m-a impresionat Privighetoarea și de aceea o numesc cartea lunii iulie 2020.

You may also like...

5 Responses

  1. anasylvi spune:

    Nu conteaza volumul de lecturi, ci calitatea timpului petrecut citind si ceea ce ele iti aduc. Felicitari pentru lecturi si spor la citit!

  2. Dana spune:

    Ai citit niște cărți tare frumoase, pe care trebuie sa le punctez și eu. Într adevăr, Privighetoarea este o poveste minunată, care rămâne în minte și suflet.

  3. Numai titluri faine ai citit! Am si eu in plan sa citesc Privighetoarea.

  4. Eva Anca spune:

    Important este sa ai parte de carti bune si se pare ca ai avut. Ragdoll am comandat-o si eu in urma recenziei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *