Cartea lunii septembrie 2020 + lista cărților citite

A trecut și prima lună de toamnă, dar nu mă întrebați când, căci habar nu am. Acum era august, acum e octombrie. În fine… se pare că de citit am citit la fel de mult ca în ultimele luni. Sau mai bine zis, la fel de puțin. Dar măcar toate au fost una și una.

Mi-a plăcut în mod deosebit fiecare carte citită în septembrie. Fiecare a avut ceva aparte, fie că m-a relaxat, fie că mi-a dat de gândit…

carti citite in septembrie

În luna septembrie am citit doar o carte din biblioteca personală. Celelalte patru au fost primite de la colaboratorii mei, cărora le mulțumesc pe această cale, că mi-au oferit ocazia de a citi povești atât de frumoase și de a pune pe rafturile mele romane deosebite.

Lista cărților citite în septembrie

 1. Întâlnire perfectă de Steve Bloom. Acest roman a apărut la Editura Corint, în colecția Leda Edge. Este o poveste ușor amuzantă, despre perseverență, greșeli și ambiție. Impresiile mele le găsiți aici.
 2. Triplu H de Corina Cîndea, volumul trei. Volumul trei din Triplu H este împărțit în două părți, iar în septembrie le-am citit pe amândouă. Mi-au plăcut mult, la fel ca toate cărțile Corinei Cîndea. m-au delectat și m-au amuzat, deși băieții Morgen sunt uneori exagerați. Mai multe impresii găsiți aici.
 3. Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig. Am avut ocazia să citesc acest roman în avanpremieră, deoarece în librării abia ieri a apărut. Mi-a plăcut foarte mult, iar aici găsiți mai multe detalii.
 4. O speranță la capătul lumii de Sarah Lark. O poveste frumoasă și complexă, despre iubire, prietenie, bunătate și război. Recenzia o găsiți aici.
 5. Fiicele paznicului de Jean E. Pendziwol. Ce poveste frumoasă! Un roman care se citește cu o cană de ceai sau cafea în mână, sub o pătură călduroasă. Recenzia mea o găsiți aici.

Cartea lunii septembrie

Deși toate cărțile citite în septembrie mi-au plăcut, lupta pentru titlul de cartea lunii se dă între Fiicele paznicului și Biblioteca de la Miezul Nopții. În cele din urmă, se pare că nu mă pot hotărî pe care să o aleg, așadar, le aleg pe amândouă 😀 .

You may also like...

5 Responses

 1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Un top frumos. Vreau și eu să citesc cartea scrisă de Matt. Felicitări și spor la citit și în luna octombrie.

 2. Eva Anca spune:

  Ai citit carti frumoase luna trecuta. Eu am apucat sa citesc 2-3 carti doar.

 3. anasylvi spune:

  Foarte frumoase carti, felicitari!

 4. Vad acolo cateva carti pe care le-am citit si eu in septembrie. 😀 Daca Fiicele paznicului e asa faina, o sa o citesc si eu curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *