Nou în bibliotecă – Octombrie 2020

Știu că încă nu s-a încheiat luna octombrie, dar m-am trezit astăzi cu gândul să vă arăt ce cărți noi am adăugat în bibliotecă în această lună.

La fel ca de obicei, am cărți primite de la colaboratorii mei, dar și de la prieteni. Pe unele deja le-am citit, iar pe restul urmează să le citesc în viitorul apropiat. Sau cel puțin așa sper. Nu ar fi prima dată când planurile mi-ar fi date peste cap. Sunt sigură că vi se întâmplă și vouă să pregătiți unele cărți pe noptieră și să nu apucați să le citiți. Sau între timp să apară altele și să modificați ordinea. E de înțeles! La urma urmei, nu trebuie să citim forțat. Fiecare carte are timpul ei, nu-i așa?

carti noi octombrie 2020

Cărți noi în bibliotecă – octombrie 2020

Editura Corint

Editura Corint mi-a trimis trei cărți foarte atrăgătoare. Două pentru mine și una pentru Maia. Am început deja Perfecționistele și cu siguranță nu voi lăsa Un an fără tine să aștepte prea mult. Maia a citit deja cam jumătate din Jaclyn Hyde, așadar, curând revenim cu impresii.

Libris.ro

Libris.ro mi-a trimis de data aceasta o carte scrisă de Fredrik Backman Oameni anxioși. Deși coperta nu prea îmi place și eu pun destul de mare accent pe copertă, am rămas cu gândul la ea. Abia aștept să văd cum e.

Editura Nemira

Editura Nemira mi-a trimis luna aceasta două cărți abia apărute. Despre Te-am iubit deja în visul meu v-am vorbit deja aici. Curând intenționez să citesc și Peste cinci ani și voi reveni cu impresii.

Cynthia Orszag

Scrum în vânt a apărut de curând și mă bucur că a ajuns și la mine. Abia aștept să o citesc și să vă vorbesc despre ea.

Porția de citit

Cătălina, de la Porția de citit și Lifestyle by Cata mereu îmi trimite colete foarte frumoase. De data aceasta, printe bunătățile și lucrurile primite, am avut și Pierdută în așteptare și Caut suflet pereche. Par a fi exact pe gustul meu 😀 .


Mulțumesc tuturor! Mi-ați făcut luna octombrie mai frumoasă!

You may also like...

15 Responses

 1. Dana spune:

  O multime de carti minunate! Lecturi placute!

 2. Stoica. Viorica spune:

  Sa le citesti cu drag !

 3. Eva Anca spune:

  Numai bunatati. Sa le citesti cu drag!

 4. Silvia spune:

  Titluri frumoase!!!

 5. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Sa te bucuri de ele și să le citești cu plăcere.

 6. Gratiela spune:

  Tocmai ce admiram fotografia ta cu perfectionistele pe Facebook și ma gândeam cum o fi. Apoi o vad și aici. Deja încep sa ma gândesc sa caut o recenzie. Poate o aduci în curaj!

 7. Gratiela spune:

  Scuze, autocorrect. În *curând am vrut sa spun.. Nu curaj

 8. anasylvi spune:

  Lecturi placute, Adriana! Mie mi se pare ok coperta de la Oameni anxiosi, iar Backman are un stil aparte. N-am citit cartea, insa ma tenteaza.

 9. Denisa spune:

  Ce carti frumoase, am si eu una din ele si am sa le caut si pe restul.

 10. Oh, lectura placuta! Ai o multime de carti minunate!

 11. sa le citesti cu spor! si eu am primit un voucher consistent de ziua mea pe care l-am ”spart” pe 10 carti de la libris 😀 am mai avut inca 2 de la ei, vreo 6 de la epica, vreo 2 de la meteor press…. sper sa le termin curand 😀

 12. Rokolla spune:

  Ai o gramada de carti noi. Chiar nu stiu cum te organizezei de reusesti sa citesti atat de mult. Te apreciez atat pe tine, cat si pe Catalina

 13. Ce de carti minunate ai adunat! Sa le citesti cu placere!

 1. 6 noiembrie 2020

  […] și că noul an se apropie cu pași repezi. Cred că dacă nu aș face lunar articolele acestea cu Nou în bibliotecă și Cartea lunii nu mi-aș da seama cât de repede trece timpul. Fac ce fac și e timul pentru o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *