Cartea lunii octombrie 2020

Nu îmi vine să cred că deja suntem în luna noiembrie și că noul an se apropie cu pași repezi. Cred că dacă nu aș face lunar articolele acestea cu Nou în bibliotecă și Cartea lunii nu mi-aș da seama cât de repede trece timpul. Fac ce fac și e timul pentru o nouă retrospectivă.

Și în luna octombrie am reușit să citesc doar patru cărți. Mi-e dor de lunile în care citeam măcar opt. Totuși, nu renunț la speranță și la ideea că mă voi întoarce la vechile obiceiuri. Doar puțin să mai crească piciul și să nu mă mai solicite atât de mult.

Deși am citit doar patru cărți tot sunt mulțumită, deoarece toate au fost bune. Mi-au plăcut mult și mi-au făcut nopțile mai frumoase. Mai jos vă voi prezenta lista cărților citite și voi desemna Cartea lunii.

cartea lunii octombrie

Lista cărților citite în luna octombrie

  • Rivalele Coco Chanel și Elsa Schiaparelli. Un roman fascinant despre lumea modei, iubire, război și urmările lui. Mai multe detalii despre Rivalele Coco Chanel și Elsa Schiaparelli găsiți aici.
  • Perfecționistele. Am terminat de citit acest roman de curând și încă sunt sub efectul său. Mi-a plăcut mult și abia aștept continuarea. Despre Perfecționistele am scris aici.
  • Te-am iubit deja în visul meu. Romanul acesta te poartă printr-o mulțime de stări. Este dulce, amuzant, dar și dramatic. Impresiile mele despre Te-am iubit deja în visul meu le puteți citi aici.
  • Biblioteca din Paris. Un roman extrem de interesant, despre modul în care bibliotecarii au ajutat lumea în timpul războiului. Mai multe detalii despre Biblioteca din Paris găsiți aici.

Cartea lunii Octombrie 2020

După cum vă spuneam mai sus, toate cărțile citite în luna octombrie mi-au plăcut. Toate au avut ceva special și m-am simțit foarte bine în compania lor.

Totuși, atunci când m-am gândit care merită titlul de Cartea lunii, Te-am iubit deja în visul meu a fost prima care mi-a venit în minte. Cartea a apărut la Editura Nemira și o recomand iubitorilor genului.

You may also like...

6 Responses

  1. Stoica. Viorica spune:

    Ai citit o gramada de carti , bravo tie , mie parca nu imi ajunge pentru nimic !

  2. anasylvi spune:

    Frumoase lecturi, felicitari! Spor la citit in continuare! <3

  3. Ce carti faine ai citit! Eu nici nu stiu cate am citit. Cred ca tot 3-4. Perfectionistele am citit-o si eu.

  4. Eva Anca spune:

    Ai citit carti tare frumoase. Doar Perfectionistele am citit din lista ta si mi-a placut.

  5. Dana spune:

    Ma faci sa îmi cresc lista de dorințe. Biblioteca de la miezul nopții mi-a plăcut foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *