Lista cărților citite și cartea lunii august

Uneori nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. Parcă mai ieri vă prezentam lista cărților citite în iulie și vă spuneam care carte mi-a plăcut cel mai mult. Acum, deja a venit momentul să vorbim despre cărțile lunii august.

În ultima lună de vară am citit doar cinci cărți. Cred că ar trebui să mă obișnuiesc cu noul ritm, dar sincer îmi e cam dor de lunile în care reușeam să citesc dublu sau chiar mai mult.

Totuși, încerc să fiu optimistă și să sper că în viitor voi mai reuși să mă organizez suficient de bine încât să citesc mai mult.

carti in august

Lista cărților citite în luna august 2020

  1. Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey. Aceast roman face parte din colecția Alma a Editurii Litera. Este un historical romance foarte reușit și îl recomand cu drag celor care iubesc genul. Mai multe detalii găsiți aici.
  2. Institutul de Stephen King. M-am bucurat mult când am văzut Institutul la reducere pe Libris. L-am comandat și nu l-am lăsat să mă aștepte prea mult în bibliotecă. Este un roman interesant, captivant și palpitant. Mai multe informații despre el puteți citi aici.
  3. Eu, cea de pe locul doi, volumul 2, de Cezara Zamfir. Despre primul volum v-am vorbit cândva anul trecut, aici. Despre al doilea volum și despre evoluția Cezarei Zamfir, am vorbit de curând aici.
  4. Hipnotizatorul de Lars Kepler. Și despre acest roman am apucat deja să vă vorbesc. Recenzia o găsiți aici.
  5. Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb este ca o gură de aer proaspăt. Un roman perfect pentru perioada concediilor, dar și pentru weekend-urile lejere, în care dorim doar să ne relaxăm și să visăm la tărâmuri frumoase. Despre acest roman v-am vorbit aici.

Cartea lunii august

Dintre cele cinci cărți citite în luna august mi-au plăcut în mod deosebit Ne vedem în Monaco! și Institutul. Două romane diferite, care mi-au oferit stări și senzații diverse, dar care mi-au rămas în minte la fel de mult. Totuși, Institutul primește titlul de cartea lunii, fiind un roman mult mai complex. 😀

Voi ce ați mai citit interesant?

You may also like...

6 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte interesante titluri. Multumesc pentru recomandari!

  2. anasylvi spune:

    Frumoase lecturi, spor la citit in continuare! Am reusit, cum-necum, sa citesc opt carti. Ieri, dupa ce am postat lista pe grup, am observat ca sunt scrise de opt scriitori de nationalitati diferite! 🙂

  3. Dana spune:

    Ce titluri frumoase! Abia aștept să ajung și eu în Monaco!

  4. Stoica. Viorica spune:

    Frumoase carti , sigur o sa mai citim mai mult la iarna cand stam in casa mai mult!

  5. Simona Banica spune:

    Bune titluri unele din ele le am citit!

  6. Of, si eu tot asa putin reusesc sa citesc. Nu trec de 4-5 carti pe luna. 🙁 Institutul ma tenteaza tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *