Anne cu „e“ la sfârșit – impresii serial

Nu m-am văzut niciodată mare fan Netflix, deși din când în când îmi place să urmăresc un film sau un serial. Totuși, iată-mă în 2021 cum abia aștept să îmi fac timp să vizionez măcar 1-2 episoade din unul dintre serialele pe care le urmăresc acum. Unul dintre ele e Anne cu „e“ la sfârșit.

Anne cu „e“ la sfârșit m-a prins mai mult decât credeam că va fi posibil atunci când m-am hotărât să îi dau o șansă. Bine, mereu mi-au plăcut filmele care arată cum trăiau oamenii înainte de telefon și internet.

Acest serial este făcut după opera lui L.M. Montgomery, Anne of Green Gables – o serie încântătoare, scrisă pe înțelesul copiilor. Intenționez să i-o iau și eu Maiei, mai ales acum că am văzut și recenzia Amirei.

anne cu e la sfarsit, anne with an e
sursa fotografie Pagina oficială de Facebook Anne With An E

Despre serialul Anne cu „e“ la sfârșit

Anne este cea mai pozitivă fetiță care poate exista pe pământ. Deși este orfană și nu și-a cunoscut niciodată părinții, este hotărâtă să găsească ceva bun în tot ce îi oferă viața. Purtată de la o familie la alta și înapoi la orfelinat, Anne a suferit mult. Cu o înclinație spre dramă, iubitoare de artă și mereu visătoare, Anne este neînțeleasă și ridiculizată.

Anne ajunge din greșeală la Green Gables, unde frații Matthew și Marilla Cuthbert au grijă singuri de ferma familiei. Deși își doreau un băiat pentru a-i ajuta, s-a produs o încurcătură și le este trimisă Anne.

Nu a durat mult până ce Matthew a fost cucerit de micuța roșcată vorbăreață. În schimb, Marilla dorea ca fratele ei să lucreze mai puțin, așadar, a insistat că au nevoie de un băiat.

Suferința Annei nu a putut trece neobservată și în stilul său caracteristic a jelit pierderea posibilității de a avea o casă precum Green Gables. Se va lăsa Marilla înduplecată?


Serialul Anne cu „e“ la sfârșit are trei sezoane și pot fi urmărite pe Netflix.

You may also like...

14 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Nu știam de acest serial. Și mie îmi place să mai văd câte un film sau serial pe Netflix. Mulțumesc pentru recomandare!

 2. Silvia spune:

  Multumesc pentru recomandare!

 3. Dana spune:

  Pare tare frumos serialul! Încă nu ma pot hotărî ce sa fac în privința Netflix. Mi-e ca nu ma mai dezlipesc de TV.

 4. Amira a citit cartea si i-a placut. O sa ne uitam si la film.

 5. Simona Banica spune:

  Frumos merita vizionat și lecturat cartea

 6. PETRE CAMELIA spune:

  ADOR ACEST SERIAL. IL TOT REVAD

 1. 5 martie 2021

  […] m-am gândit să vă recomand un serial foarte, foarte fain pe care l-am văzut de curând pe Netflix. Știu că foarte multă lume deja a văzut cele patru părți disponibile din Fabrica de bani / La […]

 2. 2 aprilie 2021

  […] de weekend-ul care ne bate la ușă. În caz că nu aveți nimic programat, vă recomand un serial Netflix, care a fost în tot 10 săptămâna aceasta, Workin’ moms ( Mami merge și la […]

 3. 21 iunie 2022

  […] Anne de la Green Gables – adaptare după cartea scrisă de Lucy Maud Montgomery […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *