The Tinder Swindler – Tu știi cine e Escrocul de pe Tinder?

Săptămâna aceasta Albert e apt pentru grădiniță. Așadar, în fiecare dimineață ne trezim și plini de veselie plecăm spre grădi. Astfel, îmi rămâne și mie puțin timp liber, până se trezește și Maia, care face ore după-amiază și se bucură de două ore în plus de somn. Deoarece nu am mai avut ocazia să văd de mult timp un film, am ales că îmi beau cafeaua în fața televizorului. La recomandarea cumnatei mele, am urmărit Escrocul de pe Tinder.

Recunosc că eu am crezut că e vorba de un film artistic, nu un documentar Netflix. Așa că am vrut să-l las balătă. Dar când am văzut că e numărul 1 în topul vizionărilor, am hotărât totuși să îi dau o șansă. A fost foarte interesant și cumva șocant și de aceea vreau să vă vorbesc și vouă despre el. A prins și Maia o parte din documentar și chiar cred că poate fi oarecum educativ. Un exemplu că nu trebuie să avem încredere în străini și mai ales în cei cunoscuți online.

Despre Escrocul de pe Tinder

Despre Escrocul de pe Tinder

Escrocul de pe Tinder – Simon Leviev – este un israelian care și-a creat mai multe identități de-a lungul timpului, pentru a escroca oameni. Având cont pe Tinder, ieșea la întâlniri cu diferite femei și le impresiona prin stilul lui de viață opulent și comportamentul ireproșabil. Viața alături de el părea a fi desprinsă din basme, dar asta nu le-a dat de gândit femeilor care deja erau prinse sub vraja lui.

Escrocul întreținea relația cu victimele lui luni de zile. Era omul perfect în tot acest timp și nu trezea deloc suspiciuni atunci când începea să ceară bani, sub diferite pretexte. Să nu credeți că avea doar relații de iubire. Una dintre victimele prezentate în documentar i-a fost doar prietenă, fără a avea vreo legătură intimă. Escroca pe oricine, mulându-se după victimă.

Atunci când una dintre victime ales să vorbească cu presa pentru a se asigura că toată lumea îi va cunoaște fața și nimeni nu va mai fi păcălit, apar și alte victime care își doresc același lucru. Modul în care a reacționat una dintre ele mi-a plăcut în mod deosebit.

Cât a reușit să strângă Simon Leviev de la victimele sale? Potrivit Libertarea, ar fi vorba aproximativ 10 milioane de dolari. :-O .

Am rămas uimită de faptul că tipul duce în continuare o viață în libertate. Legea e ciudată…

You may also like...

4 Responses

 1. Silvia spune:

  M-ai convins, o să l vizionez și eu!!!!

 2. Dana spune:

  Am auzit și eu de acest documentar, trebuie să îl văd, un subiect tare interesant.

 3. Eva Anca spune:

  Wow! Păi chiar, de ce este liber încă?! Clar e un serial de văzut cu fiica mea!

 1. 5 aprilie 2022

  […] nu știu ce să zic de această schimbare și despre unde mă va duce :))). După ce am văzut Escrocul de pe Tinder, în recomandări mi-a apărut Inventând-o pe Anna / Inventing […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *