Jucării din lemn la prețuri decente

De curând, un colet de la KidsConcept.ro – site cu jucării din lemn și nu numai – a ajuns la noi. Bucuria celor mici a fost imensă, bineînțeles. Oricâte jucării ar avea niciodată nu sunt suficiente. Sunt sigură că orice părinte cunoaște „problema” aceasta 🙂 .

Deși jucăriile au fost comandate pentru Albert, și Maia a găsit cu ce să se joace, bineînțeles. Amândoi sunt copii cuminți și mereu se bucură de orice.

Despre Kids Retail Concept și unele brand-uri prezente pe site

Întâi de toate, vreau să vă vorbesc puțin despre Kids Retail Concept: Deoarece pun mare accent pe calitate, în portofoliul lor găsim numai produse care nu fac rabat de la calitate. Produsele vândute de ei sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sustenabile. În plus, prețurile sunt accesibile.

Kids Retail Concept este unic importator în Romania al unor brand-uri precum Elfiki, Greentom, Cubika, Mombella, Eko, Hencz și Top Kids.

MOMBELLA este un brand de jucarii pentru dentitie si articole de puericultură mică. Jucăriile lor sunt eco-friendly. Conțin silicon si materiale alimentare de cea mai buna calitate, omologate de Food and Drug Administration. De la inele gingivale, la linguri de silicon sau suzete, toate sunt lucrate cu drag și cu respect pentru clienți.

EKO ne oferă accesorii care să ușureze munca mamei și să sporească confortul bebelușului și, bineînțeles, al mamei. Așadar, putem apela la perne de alăptare confortabile, sisteme de înfășare și nu numai.

ELFIKI crează jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic și ajută la salvarea mediului înconjurător. Aceste jucării sunt alternativa eco friendly pentru jucăriile tradiționale din plastic și sunt sigure pentru cei mici.

Jucăriile alese de mine de data aceasta sunt toate de la Cubika și am fost plăcut impresionată. Cubika folosește lemn de cea mai bună calitate pentru realizarea jucăriilor. Vopselurile utilizate sunt pe bază de apă, nu au miros și sunt foarte rezistente. De asemenea, sunt 100% sigure pentru copilașii noștri, acesta fiind la urma urmei cel mai important aspect.

jucarii din lemn, jucarii ecologice, cuburi din lemn copii,jucarii copii mici

Ce jucării din lemn Cubika am comandat:

Camionul pentru mașini are 12 piese. Componentele din lemn se îmbină ușor și este foarte ușor de folosit de către cei mici. Are 8 mașinuțe mici, care sunt cărate de camion. Albert le scoate des și se joacă cu ele și individual.

Claunii săritori au adus multă distracție la noi în casă. Cel mic se distrează grozav lovind cu ciocănelul și urmărind claunii cum sar. Apoi, îl încurajez să așeze claunii înapoi în locul potrivit, ghidându-se după culori.

Setul de construcții a venit într-o cutie rezistentă din carton, foarte practică. Copiii au construit împreună, imitând imaginea de pe cutie, dar și lăsându-și imaginația să preia controlul. Piesele nu au colțuri în care cei mici se pot lovi și sunt frumos colorate.

Experiența mea cu Kids Retail Concept a fost una pozitivă și cu siguranță le voi mai lua celor mici jucării de la ei.

Voi știați de acest site? Ce părere aveți despre jucăriile alese de mine?

You may also like...

14 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Jucăriile din lemn mi se par o alegere excelentă pentru copii. Mă bucur că în ultima perioadă sunt tot mai populare. Sunt tare frumoase jucăriile voastre. să se bucure de ele!

 2. Ana spune:

  Foarte interesante aceste jucarii! Stiu ca aveam si eu unele din lemn cand eram mica.

 3. Cat de dragute sunt, frumos colorate si tare educative.

 4. Jucăriile din lemn mi se par o alegere potrivită pentru cei mici

 5. Dana spune:

  Îmi plac mult de tot aceste jucării , le găsesc tare frumoase și atractive. De copii ce sa mai zic, sigur le adora.

 6. Laura spune:

  Tare interesante sunt aceste jucării. Au mai multe caracteristi, printre care ajuta la dezvoltarea creativității copilului. Spor la joacă!

 7. Carmen spune:

  Și băiețelului meu cred ca i-ar plăcea camionul de mașini. Jucăriile sunt foarte frumoasa.

 8. Atunci cand daruiesc jucarii caut mereu sa fie eco-friendly, iar cele din lemn ma atrag cel mai mult.

 9. Recomandarile tale vin la fix, in aprilie este ziua la nepotica mea.

 10. Simona Banica spune:

  Frumoase jucarii și educative

 11. Paula Caraman spune:

  Avem si noi vreo 3 astfel de jucarii din lemn si sunt tare faine.

 12. Gabriela spune:

  Mămicile iti vor mulțumi tare pentru acest articol . Have fun pentru cei mici

 13. Rokolla spune:

  Iubesc jucariile din lemn si sunt foarte frumoase si practice, in special pentru cei mici. Am comandat si eu recent de la ei niste jucarii absolut superbe

 14. Jucariile din lemn imi sunt cele mai dragi, au preturi bune si sunt de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *