Cum e dulceața de la Casa Dizei?

La sfârșitul săptămânii trecute, am primit un colet delicios de la E-natura. În coletul meu am avut câteva borcane cu dulceață bio delicioasă, făcută de un producător român – Casa Dizei – așa cum o fac și mamele sau bunicile noastre acasă, cu ingrediente naturale atent selecționate și preparate, dar și cu un gust autentic. De ce sunt atât de sigură de acest lucru? Ei, bine, după ce vă voi spune câteva lucruri despre magazinul E-natura nu veți mai avea dubii.

E-natura este parte din Asociația Natura Vie. Misiunea socială a acestei asociații este promovarea unui stil de viață și a unui comportament de cumpărare responsabil și sustenabil în România prin încurajarea cumpărării de produse eco-friendly și zero waste de la micii producători locali. Asociația Natura Vie promovează și vinde pe www.e-natura.ro doar produse românești ecofriendly și zero waste. 100% din profitul magazinului este redirecționat spre proiecte sociale cu impact pozitiv în comunitate. Ba chiar mai mult,1/3 dintre angajați aparțin grupurilor vulnerabile.

Pe e-natura.ro vom găsi doar produse create în afaceri de familie, intreprinderi sociale a unor ong-uri, imm-uri sau pfa-uri. Atât produsele alimentare cât și cele nealimentare de pe acest site sunt eco-friendly – vegane, bio, sustenabile, bazate pe reducerea consumului de energie, pe refolosire și reciclare. Procesul de producere nu poluează mediul, iar materiile prime necesare sunt românești. Mai aveți dubii în legătură cu dulceața de la Casa Dizei? Eu nu prea cred…

dulceața , daca dizei, e-natura,ro, dulceața bio,dulceata naturala,

Ce dulceață de la Casa Dizei am încercat

În coletul meu cu dulceață de la Casa Dizei am avut:

 • două borcane de Dulceață de Pepene Galben
 • două borcane de Dulceață de Vișine
 • două borcane de Dulceață Dizei – desert de sărbătoare
 • un borcan de Dulceață de ceapă

Fiecare borcănel are 230 grame cantitate netă. Toate au un gust foarte bun. Totuși, cea de pepene galben ne-a plăcut în mod deosebit. Are un gust exotic, deosebit. E cu totul altceva și cu siguranță o vom mai cumpăra.

casa dizei, dulceata bio, dulceata naturala, e-natura, producatori locali,

Și desertul de sărbătoare ne-a surprins într-un mod plăcut. Are cantitatea ideală de mere, portocale, pere, zahăr și zeamă de lămâie. L-ai putea mânca așa cum e, cu lingurița, fără să mai simți nevoia de ceva. Dulceața de vișine este exact cum mă așteptam. Delicioasă și cu gust de copilărie. Dulceața de ceapă are un gust plăcut și am pus-o deoparte, deoarece vreau să o consumăm așa cum ne este sugerat, în burgeri.

Mi-a plăcut faptul că pe fiecare borcănaș avem și o sugestie pentru consum. Prin acest gest mărunt am simțit grija producătorului pentru consumator și dorința lui ca dulceața să fie apreciată la adevărata sa valoare. Tot la acest producător veți găsi și diferite sosuri, care par a fi fenomenale. Intenționez să le încerc și eu pe viitor.


În încheiere vreau să vă mai spun că urmează să public un concurs pe pagina de Facebook Tot despre.ro, în colaborare cu Asociația Natura Vie. Așa veți avea șansa să câștigați și voi 6 borcane cu dulceață delicioasă de la Casa Dizei.

You may also like...

8 Responses

 1. Silvia spune:

  Super,merită să încercăm!!!!

 2. Dana spune:

  Cu siguranță o dulceață delicioasă!

 3. Eva Anca spune:

  Dulceața de pepene mă tentează și pe mine. Să vă fie de bine!

 4. Deyutza spune:

  MAMA ce bine suna, dulceata de pepene galben. Eu ador acest fruct … Vreau si eu neaparat

 5. Anca spune:

  Cât de bine arată borcanele acelea, mi-ai făcut pofta de o dulceață bună.

 6. Elena CM spune:

  Sunt curioasa sa testez dulceața de ceapa.

 7. Ana spune:

  Dulceata de pepene galben suna tare bine, cred ca o sa comandam si noi.

 8. Rokolla spune:

  Waaaw. Foarte interesant. Anul asta am incercat si eu pentru prima oara dulceata de pene galben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *