Graurul / The Starling – film în top 10 pe Netflix

De când a început școala am petrecut și mai puțin timp în fața televizorului decât de obicei. Am renunțat pentru moment la seriale și am ales să văd un film. Bineînțeles că nu am reușit să îl văd tot deodată, dar în trei reprize, în trei zile diferite, am reușit să-l văd până la final. Am ales la întâmplare Graurul. Pur și simplu mi-a apărut sugestie, fiind în top 10 pe Netflix acum și când am văzut cine e în rolul principal, nu am ezitat deloc. Filmul este proaspăt lansat luna aceasta, pe 24 septembrie 2021, și mă bucur că am reușit să-l văd acum.

Graurul este un film tragic, dar și ușor amuzant în același timp. Actrița principală este Melissa McCarthy, pe care eu pur și simplu o ador. Este naturală și joacă extraordinar de bine, indiferent de rolul pe care îl primește.

Graurul (The Starling)

Graurul (The Starling) – un film care vorbește despre pierdere și vindecare

Lilly și soțul său au pierdut-o recent pe fiica lor. Un bebeluș care, bineînțeles, era lumina ochilor lor. Amândoi se învinovățesc pentru pierderea ei, amândoi suferă și relația dintre ei se deteriorează.

Soțul lui Lilly se internează într-un spital de psihiatrie, iar ea încearcă să supraviețuiască durerii sale, dar în același timp să îl sprijine și pe el. La muncă devine neglijentă, iar vizitele la spital sunt tot mai dificile pentru amândoi. Lilly începe să lucreze în grădină, pentru a-și distrage atenția. Atunci apare Graurul – o pasăre care o atacă de fiecare dată când este pe teritoriul ei.

Lilly este sfătuită să vorbească cu un psiholog, dar se pare că acel psiholog și-a schimbat meseria între timp. Totuși, nu o poate alunga, deși nici terapie nu îi promite. Între ei se crează o relație ciudată, dar care o ajută pe Lilly în procesul său de vindecare.


Graurul ( The Starling) este o dramă care mie mi-a plăcut. Dacă l-ați urmărit, vă invit să îmi spuneți în comentarii cum vi s-a părut.

You may also like...

5 Responses

 1. Dana spune:

  Îl voi viziona în weekend, mulțumesc pentru recomandare, sigur îmi va plăcea!

 2. Silvia spune:

  O sa mă uit si eu!!!!

 1. 24 octombrie 2021

  […] Netflix este apreciat de toată familia. Noi, adulții, ne uităm la seriale și filme pe placul nostru, iar cei mici mereu găsesc ceva interesant de vizionat. Ziua lui DA este un film pentru toată familia și l-am urmărit cu drag alături de copilași. […]

 2. 22 februarie 2022

  […] că eu am crezut că e vorba de un film artistic, nu un documentar Netflix. Așa că am vrut să-l las balătă. Dar când am văzut că e numărul 1 în topul vizionărilor, […]

 3. 28 martie 2022

  […] imediat ce a apărut pe Netflix l-am vizionat și mi-a plăcut foarte mult. Este un film inspirațional, motivațional, dur și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *