Prietenii tăi (Friends) – impresii serial

Astăzi am hotărât să recomand un serial, deși sunt sigură că mulți dintre voi l-au urmărit deja. Prietenii tăi (Friends) este apreciat de multă lume și, deși mi-a fost recomandat de diferite cunoștințe, nu l-am căutat niciodată. În ultimile luni ale anului 2018 mi-am petrecut mai mult timp decât de obicei uitându-mă la TV. Cum sunt foarte puține emisiuni pe gustul meu, iar filmele sunt cam aceleași, am descoperit un canal cu seriale amuzante.

Pe Comedy Central am descoperit mute seriale amuzante, care mi-au ținut de urât atunci când am avut nevoie. Tot acolo am descoperit și serialul Friends. Deși firesc ar fi fost să îl caut pe internet și să îl văd așa cum trebuie, de la primul episod, eu am preferat să îl înregistrez și să mă uit când am timp. Nu am văzut toate episoadele din niciunul dintre sezoane, le văd pe sărite și îmi place așa. Nu intenționez să le urmăresc online. Probabil e ciudat pentru mulți dintre voi, chiar și pentru mine, dar nu am de gând să schimb asta. Un alt serial drag mie, pe care l-am descoperit la TV, a fost Anatomia lui Grey. Dar pe acesta am preferat să în caut online și încă îl urmăresc. Episoadele erau mult prea legate între ele ca să poată fi urmărite haotic.

Despre Prietenii tăi

Prietenii tăi (Friends) a apărut în 1994 și a fost difuzat până în 2004. De atunci este redifuzat iar și iar, dar nu sunt deloc mirată. Serialul e pur și simplu genial. Friends are zece sezoane în care urmărim maturizarea celor șase personaje principale. Serialul Prietenii tăi este extrem de amuzant și nu doar o dată mi-am deranjat bebelușul adormit, din cauza hohotelor de râs imposibil de controlat.

friends

Cei șase prieteni sunt pur și simplu fenomenali. Ross și Monica sunt frați. Rachel e prietena Monicăi din adolscență, iar Ross o plăcea chiar și atunci. Phoebe este maseuză și un personaj aparte. Are diferite ciudățenii .Chandler a fost colegul și prietenul lui Ross în facultate. Este un tip ironic, iar replicile lui sunt savuroase. Chandler este colegul de cameră al lui Joey – un actor la început de drum. Joey este cireașa de pe tort în acest grup de prieteni. Tot timpul are o nouă cucerire, nu este cel mai inteligent tip și este extrem de amuzant.

Pe parcursul sezoanelor cei șase trec prin diferite situații împreună, se îndrăgostesc (chiar și între ei), au parte de decepții, dar întotdeauna se susțin și se acceptă, iar pe noi, telespectatorii, ne amuză extrem de tare și ne emoționează.

Voi ați văzut serialul Friends? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara!

You may also like...

13 Responses

  1. Dana spune:

    Mi-a plăcut foarte mult, ar fi cazul să mă reîntâlnesc cu ei. La fel si Anatomia lui Grey. Mulțumesc că mi-ai reamintit de ele!❤

  2. anasylvi spune:

    L-am vazut de nu stiu cate ori, fara sa imi propun neaparat. Primele dati l-am vazut in camin si imi amintesc cum ne tavaleam de ras. Chiar si acum, pe Comedy Channel m-am mai uitat din cand in cand, o comedie foarte tare. Preferatii mei – Phoebe si Joey. S-a facut si un serial numai cu Joey, imi amintesc ca am urmarit o parte si din acela, de dragul lui.

  3. Eva Anca spune:

    Si eu m-am uitat la Friends cand era Denisa mica si la fel pateam. Super serialul! Până atunci nu îl văzusem nici eu. Acum mă uit uneori la câte un episod, la TV.

  4. Este unul dintre serialele la care revin din când în când… pur și simplu îl iubesc! <3

  5. Catalina Coman spune:

    Am mai auzit ca e tare fain serialul asta. Trebuie sa ii dau o sansa.

  6. Ruxandra spune:

    Îmi place acest serial! Cred că o să-l revăd.

  1. 2 februarie 2021

    […] niciodată mare fan Netflix, deși din când în când îmi place să urmăresc un film sau un serial. Totuși, iată-mă în 2021 cum abia aștept să îmi fac timp să vizionez măcar 1-2 episoade din […]

  2. 20 ianuarie 2022

    […] grup de prieteni, trei culpuri și un bărbat singur, se întâlnesc să ia cina împreună. Pentru a face lucrurile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *