Cele mai căutate 5 rețete în 2020

În caz că vă întrebați care sunt cele mai căutate 5 rețete pe blogul meu, în 2020, astăzi veți afla. Uitându-mă prin statistici am observat că rețetele pe care le-am postat sunt citite des, așadar, m-am gândit că v-ar plăcea ca și anul acesta să vă prezint un astfel de top.

Știți deja că eu nu postez rețete complicate, nici de mâncare nici de prăjituri. Pur și simplu deocamdată nu prea fac chestii complicate, deși de foarte mult timp am câteva rețete pe care vreau să le încerc. Poate când mai crește puțin Albert voi avea mai mult timp liber și mai mult curaj.

cele mai cautate 5 retete in 2020

Cele mai căutate 5 rețete în 2020

 1. Tocinei moldovenești. Nu sunt deloc mirată că pe primul loc se află rețeta tocineilor moldovenești. Sunt foarte, foarte buni și îmi aduc mereu aminte de copilărie. Dacă vă plac cartofii, nu ezitați să încercați acest desert.
 2. Shaorma de pui făcută acasă. Ufff, uite cum îmi fac singură poftă. Cât de curând voi face din nou shaorma de pui. Dar, bineînțeles, voi face și lipia, acum că am văzut cât de simplu se face și cât e de bună.
 3. Pizza făcută în casă. Nouă ne place mult cum iese această pizza făcută în casă. Ultima oară am făcut-o când Maia și-a invitat câțiva prieteni în vizită. Nici nu am apucat să o văd bine că a și dispărut.
 4. Vafe sărate. Cine nu are aparat de vafe să își cumpere 🙂 . Foarte bune sunt vafele, fie ele dulci sau sărate.
 5. Desert cu cartofi – clene/cledine/knedle. Încă un desert din cartofi care îmi aduce aminte de copilărie. Cred că îmi fac o porție pe diseară, chiar dacă azi am făcut și brioșe. Sunt prea bune clenele astea și nu prea le rezist. Când îmi aduc aminte de ele trebuie să îmi fac câteva, altfel stau mereu cu gândul la ele.

Voi ați încercat vreo rețetă din cele 5 cele mai căutate?

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Toate sună bine de tot, nici nu mă mir că sunt cele mai căutate.

 2. Valeria Chertes spune:

  Sunt delicioase.

 3. Silvia spune:

  Sunt foarte bune!

 4. Dana spune:

  Tocineiii i-am încercat, sunt un desert minunat. Restul trebuie sa le pun în aplicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *