Top 5 cele mai bune cărți ale anului 2021

Abia am așteptat să fac acest articol. De ce? Deoarece acum, aproape în același timp cu voi, voi afla și eu câte cărți am citit în 2021. Voi număra toate recenziile publicate pe ambele bloguri, iar mai apoi voi alege cinci cărți care mi s-au părut deosebite sau care mi-au rămas în minte pentru mai mult timp. Nu știu dacă e foarte corect să le numesc cele mai bune cărți ale anului 2021, deoarece o carte ni se poate părea mai bună sau mai puțin bună în funcție de momentul în care o citim sau în funcție de dispoziția noastră. De aceea vă rog să luați acest top așa cum e, unul personal, care reflectă modul în care eu am simțit cărțile citite în anul 2021.

Anul acesta mi-am reactivat Goodreads-ul și am de gând să notez acolo toate cărțile citite. Așadar, atunci când voi realiza top-ul celor mai bune cărți ale anului 2022 îmi va fi mult mai ușor. Vă invit să-mi primiteți cerere de prietenie (acesta este profilul meu), dacă aveți cont și să ne urmărim reciproc parcursul literar.

Nu e nevoie să arunc o privire peste recenzii ca să vă spun că anul acesta m-am axat mai mult pe thrillere și pe cărți de ficțiune istorică. Deși îmi place mult și romance-ul anul trecut am întins mâna destul de rar după unul. Nu știu de ce… poate mi-am făcut plinul în anii precedenți 🙂 .

 cele mai bune cărți ale anului 2021

Câte cărți am citit în 2021

În 2021 am reușit să citesc doar 43 de cărți. Am citit mai puțin decât în anul 2020, când am reușit să mă laud cu 66 de cărți. Știu că nu e atât de importantă cantitatea, ci calitatea, așadar nu sunt tocmai dezamăgită.

Asta nu înseamnă că nu îmi doresc ca în acest an să citesc mai mult. Mi-am setat ca și provocare pe Goodreads 50 de cărți și sper să ajung la acest număr, sau chiar să îl depășesc.

Înainte de a vă prezenta top-ul celor mai bune cărți citite în 2021, vreau să vă mai spun că ordinea este aleatorie. Chiar nu mă pot hotărî care mi-a plăcut cel mai mult.

Top 5 Cele mai bune cărți ale anului 2021

Cele cinci cărți care mi-au rămas pentru mult timp în minte sau care m-au impresionat în mod deosebit în 2021 sunt:

Ați citit vreuna din cărți? Care vă atrage?

You may also like...

6 Responses

  1. Dana spune:

    Ooo, ai citit binișor! Ultimele trei le-am citit, geniale!

  2. Silvia spune:

    Titluri excelente!!!

  3. Ana spune:

    Nu am citit niciuna dintre aceste carti, insa o sa caut mai multe informatii despre ele.

  4. Mihaela spune:

    Cred ca o sa fac si eu un astfel de top pentru ca am citit ceva carti in 2021. Din topul tau nu am citit nici una, dar ador stilul lui Kristin Hannah.

  5. Eva Anca spune:

    Ultimele trei din listă le-am citit și eu și mi-au plăcut. Eu uit mai nou să îmi actualizez contul de Goodreads și merg din urmă să actualizez.

  6. Rokolla spune:

    Foarte utile recomandarile. Voi tine si eu cont de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *