Cartea lunii decembrie 2019

În luna decembrie a anului trecut, am citit 6 cărți interesante. Diferite, inedite. Am încheiat anul cum se putea mai bine, iar începutul celui nou este promițător. Dacă de obicei cam toate cărțile pe care vi le prezint în articolul Cartea lunii sunt primite de la colaboratorii mei, pentru recenzii, în luna decembrie am vrut să citesc și ceva din biblioteca mea personală.

Am foarte multe cărți interesante pe care îmi doresc să le citesc și, din păcate, timpul nu îmi permite. Fie că mi le-am cumpărat eu sau că le-am primit cadou, îmi doresc să citesc fiecare carte din bibliotecă. De aceea, mi-am propus ca anul acesta să citesc mai multe cărți care sunt deja de ceva timp pe rafturile mele. Sper să reușesc să mă țin de plan și curiozitatea în privința celor noi apărute să nu învingă.

cartea lunii decembrie

Lista cărților citite în decembrie 2019

 1. Prima carte pe care am citit-o în decembrie a fost Sub un cer sângeriu de Mark Sullivan. Cartea a apărut la Editura Trei, iar eu o am de pe târgulcărții.ro. Părerea mea despre acest roman o găsiți aici.
 2. Grădina de iarnă de Kristin Hannah am luat-o de pe librărie.net și a apărut la Editura Litera, în colecția Blue Moon. Despre acest roman v-am vorbit aici.
 3. Monolit. Era visurilor de Andrei Perhineac am primit-o de la autor. O cărticică scurtă, dar surprinzătoare. Găsiți părerea mea aici.
 4. Am primit cadou Soția secretă de Gill Paul în 2018. Abia acum am reușit să o citesc și mă bucur tare mult. Mi-a plăcut mult romanul acesta apătut tot la Editura Litera. Recenzia mea aici.
 5. Și Anul de grație de Kim Liggett am primit-o cadou. Se pare că Editura Litera a predominat în alegerile mele din luna decembrie. Părerea mea despre carte o găsiți aici.
 6. Nicio picătură de băut de Mindy McGinnis a apărut la Editura Corint – Leda Edge. Tot de la ei o am și v-am vorbit despre ea aici.

Cartea lunii decembrie 2019

Dintre cele șase cărți citite, mi-a fost destul de greu să aleg. Totuși, Sub un cer sângeriu de Mark Sulllivan primește titul de Cartea lunii decembrie 2019.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte interesante titluri. Lecturi plăcute să ai și în acest an!

 2. Dana spune:

  Numai titluri frumoase. Spor la citit cât mai multe cărți din bibliotecă!

 3. anasylvi spune:

  Frumoase si interesante carti. Prima mi se pare si mie foarte tentanta. Lecturi placute in continuare!

 4. Simona Banica spune:

  Foarte frumoase titluri!

 5. Cartea ta de pe primul loc trebuie neaparat sa o citesc si eu.

 6. Cristina spune:

  Foarte faine titlurile.A fost grea decizia.Toate par interesante după recenziile date.

 7. Frumoase titluri, felicitări! <3 Și eu iubesc „Sub un cer sângeriu”, înțeleg de ce a devenit cartea lunii. Și la mine a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *